Boomz BM website

  Share
  Nerves
  Nerves
  Administrator

  Male
  Number of posts : 147
  Age : 31
  Registration date : 2009-02-10

  Boomz BM website

  Post by Nerves on 30th March 2014, 9:21 am


  Boomz ialah permainan web tanpa muat turun, pemain hanya perlu lawat ke alamat web permainan dan terus boleh menikmati permainan comel ini dengan pemain-pemain lain. Boomz dikatakan adalah gabungan terbaik daripada BB Tanks dan Maple Story, pemandangan indah seakan-akannya cerita dongeng, fesyen yang kian berubah, menjadikan ia permainan kegemaran bagi gologan gadis. Kesan grafik yang indah, cara perlawanan yang menarik dan sistem alat bantuan dalam permainan telah menarik perhatian banyak pemain lelaki. Anda boleh berlawan dengan pemain lain menggunakan pelbagai jenis senjata. Cara operasi Boomz yang mudah, membolehkan anda menikmati pengalaman permainan yang seronok dan teruja.

  Tanpa muat turun
  Permainan web kasual pertama yang tidak perlu muat turun, hanya perlu daftar masuk ke alamat web permainan.

  Grafik yang Comel
  Watak yang comel dalam permainan mempunyai kepala besar dan badan kecil, gaya grafik comel dan menarik.

  Muzik dan Bunyi
  Permainan web pertama yang menambah muzik latar belakang dan kesan bunyi semasa perlawanan, muzik yang relaks dan kesan bunyi yang lawak pasti akan menambahkan keseronokan anda ketika bermain.

  Fesyen Bergaya
  Beribu-ribu topi, mata, baju dan lain-lain untuk penggabungan dan pemadanan, mencipta gaya fesyen unik sendiri. Jika anda dapat menemui seseorang yang berpakaian sama seperti anda, inilah apa yang diperkatakan jodoh!

  Kesan Perlawanan Indah
  Senjata yang berbagai jenis mempunyai kesan grafik yang tersendiri, anda pasti berasa terhibur apabila melihat gambar yang menakjubkan ini.

  Sintesis Kelengkapan
  Kuasa kelengkapan yang telah disintesis akan bertambah kuat, kesan grafik serangan juga akan bertambah indah.
  https://www.mmog.asia/user/login/?&select_server=boomzbm&channel=mmog


  _________________

   Current date/time is 23rd February 2019, 6:56 am